Vaccination


Influenza vaccination fra 1.10.20  – 15.1.21 (gravide til ultimo februar 2021)   tilbyde gratis til alt sundhedspersonale, alle på 65 år eller ældre, alle førtidspensionister, gravide i 2. og 3. trimester samt personer med visse kroniske sygdomme kan vaccineres vederlagsfrit. Øvrige kan vælge vaccination til selvbetaling, se venligst under “priser”. Vaccinen virker 6-12 måneder.                 

Pneumokokvaccination til personer > 65 år

Grundet covid 19 er der tilbud om gratis pneumokokvaccination til alle personer > 65 pr. Bakterien pneumokokkker er en af de hyppigste årsager til lungebetændelse i Danmark.En sådan vaccination holder typisk minumum 5 år og ofte 10 år. Du må ikke revaccineres uden evt. forudgående blodprøve såfremt du allerede er blevet vaccineret indenfor de seneste år. Ring gerne og bestil til.

Vaccination mod coronavirus

28.12.20: Vaccinationer foregår efter en rækkefølge der fortsat er under udarbejdelse fra sundhedsmyndighederne. Vaccination af plejehjemsbeboere er netop påbegyndt og koordineres via regionen. Vi har på nuværende tidspunkt IKKE nogen rolle og i forhold til vaccineindgift og i srkivende stund IKKE mulighed for henvisning til sygehuset herfor. Der kan af samme grund ikke gives covid 19 vaccine i vores praksis.

Rejse vaccination:                                                                            Rejsevaccinationer og rejsemedicinsk rådgivning er en privat ydelse, som du selv betaler. Vi tilbyder som hovedregel kun rejsevaccinationer til patienter, der er tilmeldt lægehuset.                                                                 Kontakt gerne lægerne inden en rejsemedicinsk konsultation. Du kan med fordel benytte dig af e-mail konsultation og oplyse om rækkefølge og varighed af destinationer. Husk at være i god tid, enkelte vacciner skal gives 2 gange inden afrejse, typisk med 1 måneds interval. Du kan læse mere på SSI hjemmesiden eller på den meget opdaterede hjemmeside fra Center of Disease Control. Du kan se priser for vacciner og rejsemedicinsk rådgivning under fanebladet “priser” eller klik på knap nederst på denne side.

Børnevaccinationer: se mere om de enkelte vacciner i lægehåndbogen eller ved at spørge lægen.

AlderVaccination
3 mdr.difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 1 og PCV7* 1
5 mdr.difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 1 og PCV7* 2
12 mdr.difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib og PCV7* 3
15 mdr.MFR 1
4 årMFR 2
5 årdifteri-tetanus-kighoste-polio revaccination**
12 årHPV x 2 Se priser

Kontakt os

Lindevej 12, Vester Sottrup

6400 Sønderborg

Telefon 7446 7380

 

Åbningstider

Klinikken er åben alle hverdage

Mandag – Fredag: 8-16
Om torsdag er der mulighed for konsultation indtil  1700

Lægerne har telefontid mellem 8 og 9

Copyright © All Rights Reserved.